Czy kuchnia jest gotowa na Galę Mistrzów Sportu? "Będzie nerwowo"
Daniem głównym podczas Balu Mistrzów Sportu będzie pieczona w ziołach polędwiczka z mangalicy, podawana z puree z francuskich ziemniaków i trufli, warzywnym tagiatelle i sosem z podwędzanych owoców.
O ostatnich przygotowaniach przed Galą Mistrzów Sportu opowiedział szef kuchni DoubleTree by Hilton Warsaw Zbigniew Łęgowski.
Oprócz dania głównego, uczestnicy gali będą mogli skosztować m.in. carpaccio z pieczonego buraka z kozim serem, filetem pomarańczy, sferycznym kawiorem z mandarynki z dresingiem balsamicznym na przystawkę.
Transmisja z Gali Mistrzów Sportu od godziny 20.00 na antenie Polsatu oraz od godziny 19.20 na antenie Polsatu Sport a także na portalach Polsatsport.pl, PrzegladSportowy.pl i Onet.pl.
Rozmowa ze Zbigniewem Łęgowskim w załączonym materiale wideo.
Przejdź na Polsatsport.pl
Komentarze